Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
Έκδοση λευκώματος & DVD από τον Ε.Ο.Σ. Χανίων
20/9/2008
Ο Ε.Ο.Σ. Χανίων προχώρησε στην έκδοση λευκώματος με τίτλο ‘ΛΕΥΚΑ ΟΡΗ – Ταξίδι στο πέλαγος των βουνών’ και μικρής ταινίας με τίτλο ‘Κύματα πέτρινης θάλασσας’, στην προσπάθεια του να προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ορεινή φύση του νομού Χανίων.

Το λεύκωμα μέσα από υπέροχες φωτογραφίες ταξιδεύει τον αναγνώστη στην μαγεία του ορεινού όγκου του νομού Χανίων, στα Λευκά Όρη. Το βιβλίο αυτό, το οποίο έχει εκδοθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, πωλείται από τον Σύλλογο στην τιμή των 35,00 Ευρώ, προς τα μέλη ορειβατικών Συλλόγων, που επιθυμούν να το προμηθευτούν. Στην αγορά προς κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πωλείται 45,00 Ευρώ.

Η ταινία (DVD) ζωντανεύει με όμορφα στιγμιότυπα, αφήγηση και μουσική το μεγαλείο των Λευκών Ορέων, παρουσιάζοντας στον θεα-τή σχεδόν κάθε γωνιά του ορεινού όγκου του νομού Χανίων. Η ταινία αυτή, η οποία είναι σε δύο γλώσσες ελληνικά και αγγλικά, πωλείται από τον Σύλλογο στην τιμή των 10,00 Ευρώ, προς τα μέλη ορειβατικών Συλλόγων και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να την προμηθευτεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ε.Ο.Σ. Χανίων:
Τηλ.: 282-1044647 282-1054903
e-mail: eoshania@otenet.gr
  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004