Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
1os Ορεινόs Aγώναs Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας
31/3/2008

Ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής διοργανώνει τον 1ο Ορεινό Aγώναs Δρόμου «Άρμα» Πάρνηθας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2008, ώρα 09:30.

Σκοπός του αγώνα είναι να γιορτάσουμε την Άνοιξη και να δώσουμε το σύνθημα για την προστασία του δάσους που απέμεινε, με τη συμμετοχή στον αγώνα και στις εθελοντικές ομάδες πυροφύλαξης του Συλλόγου, στην αρχή της αντιπυρικής περιόδου. Παράλληλα, επιδιώκουμε την προβολή της Δυτικής Πάρνηθας, καθώς η διαδρομή του αγώνα κινείται σε περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς που δεν επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο μη αθλητή με καλή φυσική κατάσταση καθώς και σε αθλητές. Η διοργάνωση του αγώνα γίνεται με την αιγίδα της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής, την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας και του Δήμου Φυλής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για να κατεβάσετε την αίτηση, πατήστε εδώ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων γίνονται δεκτές με τη συμπλήρωση του εντύπου το οποίο υπάρχει και στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.eposfilis.gr ή θα παρέχεται από την οργανωτική επιτροπή μέχρι την έναρξη του αγώνα από το σημείο εκκίνησης.
Μπορεί να σταλεί συμπληρωμένο μέσω fax στο 2109201470,

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004