Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
2η Βαλκανική Σπηλαιολογική Κατασκηνωτική Συνάντηση, 13-22 Ιουνίου 2008
27/3/2008

Η Σπηλαιολογική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΣΟΕ) σας προσκαλεί στη 2η Βαλκανική Κατασκηνωτική Συνάντηση “Balkan 2008”

Η συνάντηση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Προσοτσάνης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δράμας και του Υπουργείου Πολιτισμού (Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας – Σπηλαιολογίας Βόρειας Ελλάδος), με την θερμή υποστήριξη της Βαλκανικής Σπηλαιολογικής Ένωσης (B.S.U.), στην οποία η Ελλάδα είναι μέλος.
Σπηλαιολόγοι από 11 χώρες των Βαλκανίων θα συμμετέχουν σε ένα γεμάτο πρόγραμμα 10ήμερης δράσης και εκδηλώσεων σε ρυθμούς ξεφαντώματος!

Χρονική περίοδος: 13-22 Ιουνίου, 2008.
Τοποθεσία: Η συνάντηση θα γίνει στον καταπληκτικό χώρο “Εν λίμνη” Κοκκινογείων Δ. Προσοτσάνης, Ν. Δράμας. 1χιλ. από την έξοδο των Κοκκινογείων προς Μικρόπολη, 3χιλ. από την Προσοτσάνη και 23χιλ. από την Δράμα.
Τελετή έναρξης: Σάββατο, 14 Ιουνίου 2008.
Δραστηριότητες: επισκέψεις σε σπήλαια, περιηγήσεις σε αρχαιολογικά και τουριστικά αξιοθέατα, σπηλαιολογικά αγωνίσματα, επιδείξεις τεχνικών, διαγωνισμοί δεξιοτήτων, φωτογραφίας, βίντεο κ.τ.λ.. Κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα παρουσιάζονται θέματα σχετικά με τη Σπηλαιολογία, όπως χερσαία και υποβρύχια σπηλαιολογία, σπηλαιοδιάσωση, προστασία σπηλαίων, νέες εξερευνήσεις, κ.ά.
Θα ακολουθούν εθνικές και παραδοσιακές βραδιές με ποικίλες δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις!
Ειδικός διαμορφωμένος χώρος γραμματείας, θα βρίσκεται μέσα στον κατασκηνωτικό χώρο, τόσο για την ενημέρωση των συμμετεχόντων, όσο και για το συντονισμό των εκδρομών στα σπήλαια και τους λοιπούς προορισμούς.
Υπαίθριος χώρος θα διαμορφωθεί για έκθεση φωτογραφίας και αφίσας, καθώς και για τα περίπτερα των φορέων των συμμετεχόντων χωρών
Τελετή λήξης: Σάββατο, 22 Ιουνίου 2008.
Θερμή πολιτιστική εκδήλωση προς τιμήν των καλεσμένων μας βαλκάνιων φίλων σπηλαιολόγων με τοπικά παραδοσιακά μουσικο-χορευτικά συγκροτήματα.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Κατασκήνωση:
Ο κατασκηνωτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει και πάνω από 500 άτομα. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, όπως τουαλέτες, ντους, εστιατόριο, καντίνα, χώρους συγκεντρώσεων, κατασκήνωσης, κάδους απορριμμάτων-ανακύκλωσης, χώρους σκίασης κ.ά. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με τον κατασκηνωτικό τους εξοπλισμό. Η συμμετοχή για τη διαμονή μη σπηλαιολόγων είναι 20€ κατ’ άτομο ανεξαρτήτως διάρκειας παραμονής.
Ξενοδοχεία, Επιπλωμένα Διαμερίσματα, Ξενώνες και Ενοικιαζόμενα Δωμάτια σε περιοχή της αρεσκείας σας μπορείτε να επιλέξετε όσοι επιθυμείτε περισσότερες ανέσεις.
Πληροφορίες:
http://www.drama.gr/tourismos2.php?do=hotels

ΔΙΑΤΡΟΦΗ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Στο χώρο της κατασκήνωσης υπάρχει εστιατόριο. Συγκεκριμένο μενού το οποίο θα αναρτάται την προηγούμενη θα δίνει την δυνατότητα σίτισης σε χαμηλές τιμές.
Επίσης, έχετε μεγάλη επιλογή από εστιατόρια, ταβέρνες, καφετερίες και μπαρ σε όλο τον νομό.
Πληροφορίες:
http://www.drama.gr/tourismos.php?do=diaskedasi

Η 2η Βαλκανική Σπηλαιολογική Κατασκηνωτική Συνάντηση είναι μια ανοικτή εκδήλωση όπου καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι σπηλαιολόγοι και οι φίλοι της φύσης που αναζητούν την περιπέτεια και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην ιστοσελίδα της 2ης Β.Σ.Κ.Σ. www.fhs.gr/2ndbsrc

ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Σ.Ο.Ε.)
Νέας Εφέσου 4, 161 21 Καισαριανή, ΤΗΛ/FAX +30-210-72.52.570
web: http://www.fhs.gr, email: info@fhs.gr & public@fhs.gr
  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004