Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
1η Πανελλήνια Συνάντηση Καγιάκερς, Ράφτερς και Φίλων των Ποταμών
21/3/2008
Το Σαββατοκύριακο 16-18 Μαϊου 2008, οργανώνεται για πρώτη φορά η Πανελλήνια Συνάντηση Καγιάκερς, Ράφτερς και Φίλων των Ποταμών.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στον Άραχθο, στην περιοχή της Πλάκας. Θα πραγματοποιηθούν καταβάσεις κάθε μορφής (ράφτινγκ, καγιάκ, μονοράφτ, υδροσπίντ, κ.ά) στον Άραχθο και στον Καλαρρύτικο ποταμούς.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την περιοχή των Τζουμέρκων, με την αρχική ιδέα να ανήκει στην ομάδα Φίλων των Ποταμών και την ομάδα TΕΑΜandara. Την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η Trekking Hellas Ηπείρου με τον Ξενώνα «Γεφύρι Πλάκας» www.gefiriplakas.gr και το Δασικό Χωριό «Κέδρος» www.guesthousekedros.com Εκτός από τις δραστηριότητες ποταμού, θα υπάρχουν και πολλές άλλες δραστηριότητες στην περιοχή, όπως πεζοπορίες, στίβος περιπέτειας, τοξοβολία, ορειβατικό ποδήλατο, εναέριο πέρασμα, κ.ά.
Επίσης το Σάββατο 17 Μαΐου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία παραδοσιακής και λαϊκής μουσικής από μουσικούς του Τμήματος Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Άρτας.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους φίλους των ποταμών, είτε αυτοί ενδιαφέρονται για τα σπόρ που σχετίζονται με τα ποτάμια, είτε ενδιαφέρονται για την προστασία τους και την αποτροπή κατασκευής νέων υδροηλεκτρικών φραγμάτων, να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ασχοληθούν με τα αγαπημένα τους σπορ, να γνωριστούν μεταξύ τους και να διασκεδάσουν, αισιοδοξώντας η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός.
Στη συνάντηση μπορούν να πάρουν μέρος όλοι όσοι ενδιαφέρονται, είτε με τον δικό τους εξοπλισμό, είτε συμμετέχοντας στις οργανωμένες καταβάσεις της Trekking Hellas. Η Trekking Hellas θα παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη, όπως τοπικές μεταφορές, συνοδούς και εξοπλισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2685031220, 2685031791, 6977607924, 6972031553
  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004