Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση από την Ένωση Ορειβατών Φυσιολατρών
3/3/2008
Από την Τρίτη, 4 Μαρτίου 2008 η κα. Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα προσφέρει στα γραφεία μας το μάθημα : "Κεντρικά σημεία κατανόησης της παγκόσμιας ιστορίας".
Το μάθημα αυτό, η φίλη και συνορειβάτισσα, διδάσκει εδώ και δεκαπέντε χρόνια στους φοιτητές του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Καθώς φίλοι από διάφορους Συλλόγους εξεδήλωσαν επιθυμία παρακολούθησης του συγκεκριμένου μαθήματος, η ΕΟΦ με χαρά προσφέρει την αίθουσά της για κάθε συνορειβάτη και ενδιαφερόμενο.
Το μάθημα, όπως διαφαίνεται από τον τίτλο του, θα προσπαθήσει να διαγράψει τα γενικά χαρακτηριστικά ευρύτερων πολιτισμικών περιοχών της γης στις διάφορες μεγάλες φάσεις της ανθρώπινης ιστορίας, δίνοντας έμφαση στις κεντρικές παραμέτρους που διαμόρφωσαν τους μεγαλύτερους επώνυμους πολιτισμούς και τις περιφέρειές τους.
Θα συνοδεύεται από την ανάγνωση χαρακτηριστικών κειμένων του κάθε πολιτισμού, από μουσικά ακούσματα καθώς και από την προβολή διαφανειών.
Το μάθημα θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Ιουνίου 2008 και θα παρέχεται κάθε Τρίτη, 6:30μ.μ. -9:00μ.μ. (με ένα διάλειμμα, φυσικά, για χαλάρωση και κουβεντούλα).
  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004