Σάββατο 18 Μαΐου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ NOLIMITS
31/5/2007

Αγαπητοί φίλοι,

σας γνωρίζουμε ότι η εταιρία " NOLIMITS" (www.nolimits.com.gr) , μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εναλλακτικού τουρισμού στη χώρα μας, που οργανώνει εκδρομές στην Ήπειρο και την Μακεδονία, και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε πολλούς φίλους της φύσης, με πρωταρχικό γνώμονα την ΑΣΦΑΛΕΙΑ των συμμετεχόντων, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με την εταιρία «NoLimitsSports» (www.nolimitsports.gr) , οποία σχετίζεται με την τραγική κατάληξη εκδρομέων στον ποταμό Λούσιο στην Αρκαδία. Για λόγους ενημέρωσης των ανθρώπων που αγαπούν τις εκδρομές στη φύση, θεωρούμε σκόπιμο να διευκρινιστεί ότι η εταιρία μας, η οποία στηρίζεται στη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της στις εκδρομέςσε ποτάμια, επειδή ακριβώς έχει ως βασικό άξονα την ασφάλεια τόσο των εργαζομένων σε αυτήν, όσο και των εκδρομέων, δεν έχει ποτέ αντιμετωπίσει το παραμικρό ατύχημα. Ως ιδιοκτήτης της εταιρίας NO LIMITS ,πρέπει να σημειώσω οτι είμαι διπλωματούχος εκπαιδευτής canoe kayak απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (αρ. πρωτ. εγγράφου Γ 21740 , 30-8-1996) και πιστοποιημένος διασώστης ποταμών απο την resque 3 Internasional , ασχολούμαι επαγγελματικα με τα αθλήματα του ποταμού εδώ και 17 χρόνια , χωρίς να χει συμβεί το παραμικρό ατύχημα. Είμαι δε , ο πρώτος άνθρωπος (μαζί μα τον αδερφό μου) που ασχολήθηκε με το καγιάκ στην Ελλάδα. (1986).
Αναγκάζομαι δε να προβώ σ΄ αυτή την ανακοίνωση, διότι πολλοί δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν το πλήρες όνομα του γραφείου που οργάνωσε την εκδρομή στον Λούσιο που είναι NO LIMITS OUTDOOR SPORTS και εναντίον του οποίου έχω απο καιρό ξεκινήσει δικαστικά μέτρα.
Τέλος, η εταιρεία NO LIMITS έχει ως κύριο αντικείμενο εργασίας το rafting στον Βοϊδομάτη και στον Αραχθο στην Ήπειρο , και εδώ και χρόνια ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙ γραφείο στην Αρκαδία.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση

Νίκος Κυρίτσης NO LIMITS
τηλ. ++30 26550 23777fax. ++30 26550 23548
www.nolimits.com.gr | kyritsis@nolimits.com.gr

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004