Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
6ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής»
6/7/2012

Οι εγγραφές για τον 6ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης «Ηρακλή», που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 23 Σεπτεμβρίου 2012 ξεκίνησαν και θα συνεχίζονται μέχρι την Τρίτη 11/09/2012. Οι αθλητές μπορούν να εγγράφονται on line συμπληρώνοντας τη φόρμα στο www.natureinaction.gr. Εκεί θα βρουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα, τη διαδρομή και τη διαμονή τους.
Φέτος για πρώτη φορά εκτός από το μαραθώνιου θα διεξαχθούν ο Ημιμαραθώνιος "Ελλέβορος" (Helleborus Half Marathon) 17χλμ. καθώς και ένας αγώνας για αρχάριους με την ονομασία "Μονοπάτι Φαρμακίδων" (Farmakides Trail) 6,5χλμ. Οι μικρότερες διαδρομές απευθύνονται σε αρχάριους δρομείς βουνού, συνοδούς αθλητών αλλά και αθλητές που θα ήθελαν να απολαύσουν την Οίτη χωρίς να πιεσθούν από μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η εγγραφή των αθλητών στους μικρότερους αγώνες θα γίνεται συμπληρώνοντας την ίδια λίστα με αυτή του μαραθωνίου αλλά με την ανάλογη υποσημείωση.
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά ο αγώνας του Μαραθωνίου θα αποτελεί τον τελικό του πρωταθλήματος Skyrunning. Στην Οίτη θα ανακηρυχτούν ο Πρωταθλητής και η Πρωταθλήτρια Skyrunning 2012!
Σύντομα στο site της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν λεπτομερή υψομετρικά διαγράμματα και στοιχεία για τις μικρότερες διαδρομές. Είδη η νέα δεκαμελής οργανωτική επιτροπή έχει καταγράψει τα μονοπάτια με gps και ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού τους. Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση για τις προόδους των εργασιών από τη σελίδα «Διεθνής Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης Ηρακλής» στο facebook.
Κλείνοντας  να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές του Ορεινού Μαραθωνίου της Δίρφυς που κατόπιν συνεννόησης μεταθέτουν τον αγώνα για τις αρχές του Οκτώβρη. Είναι πολύ σημαντικό να μην συμπίπτουν ορεινοί αγώνες στις ίδιες ημερομηνίες. Ο «Ηρακλής» παραμένει στο προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη όπως και τις προηγούμενες χρονιές.
Εκ της οργανωτικής επιτροπής

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004