Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Το ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο Travel Bookstore γιορτάζει
18/11/2011

To Travel Book Store Σόλωνος  71 στο κέντρο της Αθήνας γιορτάζει όλο τον μήνα Νοέμβριο και σας περιμένει με μεγάλες προσφορές να γνωρίσετε την πλούσια γκάμα των ταξιδιωτικών του βιβλίων από όλο τον κόσμο, καθώς και όλων των βιβλίων και χαρτών για την πεζοπορία και ορειβασία που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
Στις 30 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο party του Travel Book Store το www.pezoporia.gr θα βρίσκεται εκεί. Σας περιμένουμε.     

> Δείτε τα δώρα του Travel Book Store

 


Η ιστορία ξεκίνησε πριν από περίπου 12 χρόνια όταν οι Εκδόσεις ROAD άνοιξαν το πρώτο αμιγές ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο της χώρας, στο κέντρο της Αθήνας.
Σήμερα, το Travel Bookstore, το επί σειράς ετών αγαπημένο βιβλιοπωλείο των ταξιδιωτών, ανήκει στις Εκδόσεις ΟΡΑΜΑ και υποδέχεται ανανεωμένο παλιούς και νέους φίλους.
Με μια τεράστια γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται διαρκώς και με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του, το Travel Bookstore καλύπτει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των σύγχρονων ταξιδευτών.
Χάρτες και ταξιδιωτικοί οδηγοί για κάθε γωνιά του πλανήτη από όλους τους μεγάλους εγχώριους και διεθνείς εκδοτικούς οίκους και άλλες πολλές εκδόσεις ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος από το βιβλιοπωλείο που εξειδικεύεται στις ταξιδιωτικές εκδόσεις.
Την επιτυχημένη πορεία του Travel Bookstore στο κέντρο, συνεχίζει το νέο μέλος της αλυσίδας στην Ανατολική Αττική, με εξίσου μεγάλη ποικιλία προϊόντων και την ίδια άψογη εξυπηρέτηση.
Ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες τάσεις, το Travel Bookstore λειτουργεί και e-shop (www.travelbookstore.gr) για αγορές από κάθε σημείο της Ελλάδας και του πλανήτη!
Στοχεύοντας ακόμα ποιο ψηλά, το Travel Bookstore φιλοδοξεί να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο, εξειδικευμένο ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο της Ευρώπης. Οι αναλυτικοί, εξειδικευμένοι χάρτες προορισμών του εξωτερικού που εισάγονται από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες τις εκάστοτε χώρας, είναι ένα μόνο δείγμα αυτής της προσπάθειας και καθιστούν το Travel Bookstore ως το βιβλιοπωλείο με το μεγαλύτερο αριθμό εκδοτικών οίκων του εξωτερικού ανά χώρα.
Καινοτομία για την Ελληνική αγορά αποτελούν και οι περιπατητικοί χάρτες Kompass για 15 ευρωπαϊκές χώρες οι οποίοι για την Ελλάδα διατίθενται μόνο από το Travel Bookstore, ενώ βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Ευρώπη.
Και η ιστορία συνεχίζεται…

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004