Κυριακή 14 Ιουλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
E4 CHARITY CHALLENGE
19/6/2011

Από τις 21 Ιουνίου 2011 και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες ο Δημήτρης Κεχαγιόγλου και ο Λουκάς Πρατίλας θα διασχίσουν τρέχοντας το Ευρωπαϊκό ορεινό μονοπάτι E4 στον Ελληνικό τομέα του. Το τμήμα αυτό ξεκινά από τα βορειοδυτικά σύνορα στην περιοχή της Φλώρινας και διασχίζοντας όλον τον ορεινό όγκο της ηπειρωτικής χώρας καταλήγει στο Γύθειο της Πελοποννήσου. Τελειώνει διασχίζοντας ολόκληρη την Κρήτη από δύση προς ανατολή.
Η συνολική απόσταση είναι περίπου 1600χλμ. και η θετική υψομετρική περίπου 67500 μέτρα. Καθημερινά θα διανύεται κατά μέσο όρο απόσταση 60χλμ. με υψομετρική 2500μ. Σκοπός της προσπάθειας αυτής είναι η συλλογή χρημάτων για την «Αλκυόνη», το νοσοκομείο αγρίων ζώων της Πάρου και για τη νέα οικολογική οργάνωση «The black fish» που σκοπό έχει με ακτιβιστικές ενέργειες να προστατέψει το θαλάσσιο οικοσύστημα της Ευρώπης (www.theblackfish.org).
Η «Αλκυόνη» (www.alkioni.gr) από το 1995 οπότε και ιδρύθηκε εδρεύει στην Πάρο. Όλα αυτά τα χρόνια περιθάλπει και βοηθάει στην επανένταξη στο φυσικό τους περιβάλλον χιλιάδες άγρια ζώα και πουλιά.
Αν θέλεις να πάρεις μέρος κι εσύ στον αγώνα της προστασίας του οικοσυστήματος και των αθώων πλασμάτων του παρακαλούμε βοήθησε και υποστήριξε οικονομικά την προσπάθειά μας, να μαζέψουμε χρηματικό ποσό για την βοήθεια των δύο αυτών οργανώσεων. Έτσι η θαλάσσια ζωή θα μπορεί να κολυμπάει ελεύθερα στους Ωκεανούς και πολλά πουλιά και ζώα θα μπορούν να ζουν ελεύθερα κάτω από τον γαλάζιο ελληνικό ουρανό.
            Τρόποι υποστήριξης των δύο οργανώσεων:

  1. Κατάθεση χρημάτων για τη «The Black Fish» μέσω κάρτας. Συμπληρώνεται την φόρμα στο www.theblackfish.org/news/support-our-runners.html
  2. Κατάθεση χρημάτων για την «Αλκυόνη» σε τραπεζικό λογαριασμό
    Alpha Bank αριθμός 625-002101-015796
  3. Γίνε και εσύ ένας πυρήνας συγκέντρωσης χρημάτων. Ενημέρωσε τους φίλους    σου γι’ αυτό που κάνουμε και συγκέντρωσε χρήματα από αυτούς. Ακόμα και το 1€ μετράει! Συμπλήρωσε τη φόρμα με τα στοιχεία τους που μπορείς να εκτυπώσεις από τη σελίδα μας στο facebook. Συνάντησέ μας κατά τις ημέρες της διάσχισης όταν περνάμε από την περιοχή σου. Αποδίδοντας τα χρήματα σε εμάς μη ξεχάσεις να μας δώσεις και τη συμπληρωμένη φόρμα.
  4. «Τρέξε μαζί μας». Υπάρχει η δυνατότητα, σε όποιον δρομέα επιθυμεί, να τρέξει μαζί μας κάποιο κομμάτι της διάσχισης. Για κάθε χιλιόμετρο που θα διανύει μπορεί, αν το επιθυμεί, να προσφέρει 1€.

Κατά τις ημέρες της διάσχισης θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση από τη σελίδα  στο facebook με όνομα «E4 CHARITY CHALLENGE» (υπάρχει σε ελληνικά αλλά και αγγλικά). Επίσης θα υπάρχει συχνή ενημέρωση στα site για δρομείς αλλά και στο www.theblackfish.org. Για περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με το Στέλιο Γκέκα στο «steliosgkekas@gmail.com».
Η υποστήριξη της προσπάθειας θα γίνεται από βανάκι που θα συναντά τους αθλητές στο τέλος της ημέρας και θα τους μεταφέρει τον εξοπλισμό (αντίσκηνα, υπνόσακους κτλ). Το ακριβές πρόγραμμα της διάσχισης ανά ημέρα θα ανακοινωθεί σύντομα. Θα είναι χαρά μας να σας συναντήσουμε σε κάποιον από τους σταθμούς μας.

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004