Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
2ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος 'ΣΑΜΑΡΙΑ'
Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων
22/4/2011

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Αγώνα το 2010, έχει προγραμματίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον 2ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ‘Σαμαριά’ (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εφέτος την Κυριακή 08 Μαΐου 2011. Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψημότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο φετινός αγώνας είναι λίγο μεγαλύτερη, περίπου 20 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο Ομαλού, όπου θα γίνει φέτος ο τερματισμός. Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού.

Στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα του Αγώνα η οποία είναι: http://www.samaria.format-computers.gr έχουν δημοσιοποιηθεί η αναλυτική περιγραφή, οι κα-νόνες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον 2ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος ‘Σαμαριά’.

Οι εθελοντές-μέλη του Συλλόγου έχουν αρχίσει να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρουν στα προκαθορισμένα σημεία ελέγχου του Αγώνα, για την ομαλή διε-ξαγωγή του και οι εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προετοιμάζονται να βοηθήσουν, για άλλη μία φόρα, με την εμπειρία τους σε τέτοιες διοργανώσεις.

Η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Οι χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι η ναυτιλιακή εταιρεία ‘ΑΝΕΚ LINES Α.Ε.’, η επιχείρηση 'KARISTIANIS - Outdoor Apparel & Footwear Co.' με τις εταιρείες THE NORTH FACE και SALOMON τις οποίες αντιπροσωπεύει. Η ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. θα προσ-φέρει νερό σε μικρά μπουκάλια, απαραίτητα για τους σταθμούς ανεφοδιασμού των αθλητών του αγώνα, ενώ οι εταιρείες Κρετεμπορική – Γιαννενάκης Α.Ε. και Γεράνι Αναψυκτικά Α.Ε. θα βοηθήσουν στην τροφοδοσία για την μικρή γιορτή, κατά τη διάρκεια του τερματισμού των αθ-λητών και την απονομή των κυπέλλων. Η Τηλεόραση Κύδων και το ραδιόφωνο d-CODE 96,2 Fm-Stereo είναι οι χορηγοί επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να στέλνουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, τηλ. 28210 44647 και φαξ 28210 54903, ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: eoshania@otenet.gr.

Δείτε περισσότερα >

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004