Κυριακή 14 Ιουλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ανακοινώσεις
2ος αγώνας Psiloritis Race - Τρέξε στα βήματα του Δία
21/3/2011

Η 8η Μαρτίου είναι η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών για τον 2ο αγώνα Psiloritis Race. Ο αγώνας που όπως είναι ήδη γνωστό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαϊου 2011, θα δεχτεί φέτος 300 αθλητές, λαμβάνοντας υπόψη τις οργανωτικές δυνατότητες.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής ξεκινάει την Τρίτη 8 Μαρτίου, μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης, στη διεύθυνση  www.psiloritisrace.com. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στον αγώνα λήγει 8 Απριλίου 2011  στην περίπτωση που ο αριθμός των συμμετοχών φτάσει τις 300,  από τις οποίες μόνο οι 200 θα διατεθούν σε αθλητές κατοίκους Ελλάδας, ασχέτως εθνικότητας, θα λήξει με τη συμπλήρωση του αριθμού των συμμετεχόντων. Επίσης μέσω της ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι αθλητές έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν για τους όρους και το κόστος συμμετοχής. Ο αγώνας διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία «Αγώνας Ψηλορείτη».

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 29 Μαϊου στις 7.30 π.μ από την τοποθεσία οροπέδιο Νίδας. Οι αθλητές θα πρέπει να διανύσουν μια απόσταση τριάντα χιλιομέτρων και πεντακοσίων μέτρων ( 30, 5 χιλιόμετρα ). Από αυτά τα 12 χλμ είναι σε χωμάτινη διαδρομή, τα 15, 5 χλμ σε μονοπάτι και τα 3 χλμ σε άσφαλτο. Η υψομετρική διαφορά ανάβασης είναι 1247 μέτρα, ενώ  η υψομετρική διαφορά κατάβασης 2102 μέτρα. Ο αγώνας έχει βαθμό δυσκολίας 2, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές και το χρονικό όριο τερματισμού είναι 8 ώρες. Συνολικά σε όλο το μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν 10 σταθμοί πλήρης τροφοδοσίας των αθλητών, ενώ στο τέλος του αγώνα θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες αθλητές και θα δοθούν αναμνηστικά.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης, στη διεύθυνση www.psiloritisrace.com

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004