Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Αναμνηστικό γραμματόσημο από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων
23/8/2010
Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής και δράσης, από την ίδρυση του το 1930. Με την ευκαιρία του εορτασμού αυτού, έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, δράσεις και προτάσεις, κάποιες από τις οποίες έγιναν, και άλλες που θα γίνουν μέχρι το τέλος του 2010. Στα πλαίσια αυτών των επετειακών δράσεων ο Σύλλογος προχωρά στην έκδοση αναμνηστικούεπετειακού γραμματόσημου πανελλήνιας κυκλοφορίας σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.
Το γραμματόσημο αυτό θα έχει το λογότυπο του Ορειβατικού, το χαρακτηριστικό δηλαδή έμβλημα του, ανασχεδιασμένο με αφορμή τις επετειακές εκδηλώσεις, πάνω σε φόντο από φωτογραφίες με τα Λευκά Όρη. Οι εργασίες δημιουργίας του γραμματοσήμου προχωρούν σε συνεργασία με την υπεύθυνη πωλήσεων των ΕΛ. ΤΑ. κ. Γεωργία Καλλιγέρη, βρίσκονται δε στο τελικό στάδιο εκτύπωσης των καρτελλών με το γραμματόσημο, το οποίο θα εκδοθεί σε τρεις χιλιάδες αντίτυπα, σε πανελλήνια κυκλοφορία και θα είναι αξίας 0,58 λεπτά του Ευρώ.
Το γραμματόσημο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος Αυγούστου, αλλά η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει σε ξεχωριστή εκδήλωση κατά την διάρκεια της έκθεσης φωτογραφιών παλιών και νέων, η οποία θα διοργανωθεί στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με την ευκαιρία εορτασμού των 80 χρόνων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων, την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Η δράση αυτή του Συλλόγου υποστηρίζεται από το Ε.Β.Ε. Χανίων με μία σημαντική χορηγία, ενώ ο Σύλλογος διαθέτει το υπόλοιπο μεγάλο μέρος για την δαπάνη έκδοσης του γραμματοσήμου.  
  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004