Κυριακή 19 Μαΐου 2024
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Εκδηλώσεις Βουνού Δίβρης
25/6/2010

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών την Κυριακή 20 Ιουνίου πραγματοποίησε στη Δίβρη  Φθιώτιδας πλήθος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων βουνού για μικρούς και μεγάλους. Για δεύτερη χρονιά φέτος  διοργανώνονται οι  Εκδηλώσεις Βουνού Δίβρης. Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Nature In Action ήταν υπεύθυνο για την υλοποίηση τους. Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία καθώς οι συμμετέχοντες πέρασαν ένα διασκεδαστικό πρωινό γεμάτο δράσεις στη φύση.
Η έναρξη των εκδηλώσεων έγινε στις 8:30 το πρωί από τους συμμετέχοντες  πεζοπόρους, οι οποίοι διάνυσαν μια ευχάριστη διαδρομή μέσα σε δροσερό φαράγγι της περιοχής. Στις 10:00 δόθηκε η εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα για νέους. Παράλληλα, στην πανέμορφη τοποθεσία «Πλατάνια» έλαβαν χώρα αθλητικές δραστηριότητες για παιδιά, όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, στίβος περιπέτειας, τσουβαλοδρομίες, σαρανταποδαρούσα κ.α.      
Η επιστροφή των πεζοπόρων και των ποδηλατών σήμανε το διάλειμμα για όλους. Μπουφές με παραδοσιακές γεύσεις από τις γυναίκες του χωριού έδωσε ενέργεια στους συμμετέχοντες για να συνεχίσουν. Ακολούθησαν οι απονομές στους τρεις πρώτους ποδηλάτες και το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού μέσα στο χωριό.
Το ραντεβού δόθηκε για του χρόνου. Στόχος του συλλόγου είναι να γνωρίσουν όλοι τις ομορφιές της Δίβρης μέσα από εναλλακτικές αθλητικές δραστηριότητες.

Φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε στο facebook στη διεύθυνση
www.facebook.com/group.php?gid=125451880029

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004