Σάββατο 15 Μαΐου 2021
Τα νέα του pezoporia.gr
Ειδήσεις
Ματαίωση 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ορειβατικού Σκι
Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων
10/3/2010

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Σύλλογος μας ανακοινώνει ότι ματαιώνει την εκδήλωση την οποία είχε προγραμματίσει να αναλάβει στις 12-14/03/2010 στα Λευκά Όρη στα Χανιά της Κρήτης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας - Αναρρίχησης.
Η συνεχιζόμενη καλοκαιρία και οι συνεχείς ισχυροί νότιοι άνεμοι των τελευταίων ημερών στα Λευκά Όρη έχουν περιορίσει την χιονοκάλυψη τους, και δε μας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μια επιτυχημένη εκδήλωση όπως είχαμε προετοιμάσει. Σε αυτό έχουμε και τη σύμφωνη γνώμη της Τεχνικής Επιτροπής της Συνάντησης, της οποίας ο υπεύθυνος κ. Γεώργιος Κλαουδάτος επισκέφθηκε επί τόπου το βουνό την Τρίτη 09/03/2010 το πρωί.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας στα Λευκά Όρη τον Φεβρουάριο του 2011, για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που κάποιοι θα επιθυμούσαν παρόλα αυτά να επισκεφτούν τα Λευκά Όρη το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαρτίου, θα προσφερθεί δωρεάν φιλοξενία και μεταφορά στο καταφύγιο μας Καλλέργη, για μια πρώτη γνωριμία με τα βουνά μας. Αν θέλετε να ρωτήσετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την δραστηριότητα μας αυτή, επικοι-νωνήστε με τα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903.  
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.


Με ορειβατικούς χαιρετισμούς.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Σταύρος Μπαδογιάννης 

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Χατζηχριστοδούλου                                     

  EnglishGermanSpanishFrenchItalian  
  :: Τα νέα του pezoporia.gr
 
Ανακοινώσεις (40)
Απόψεις & Θέματα (41)
Ειδήσεις (112)
Αγγελίες (1)
 
  :: ΦΩΤΟΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
   
  :: ΜΕΛΗ
  Εγγραφείτε στο pezoporia.gr και εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα των μελών μας. (* απαιτούμενο)  
   
  Διαφημιστείτε στο pezoporia.gr | Συντελεστές | Links
  Created by Nidus Co. (c)2004